dilluns, d’agost 04, 2008

ReCords deL diSSaBte al SUmmerCase

... Y es que me debo a mis fans, així que aquest és el segon dia del Summercase :)))


Tot i que ha passat temps des del dissabte del Summer, hi ha coses que queden instal·lades en la memòria per a formar un poc part de la banda sonora de l'estiu...

Nick Cave: La frase de Sara per a expressar la seua admiració per ell era "No puedo, no puedo..." Jo a qui no podia deixar de mirar era al "nàufrag" de les maraques. Si mireu el video, ho entendreu...


The Verve: I el moment estrella de l'actuació: mans en alt, públic al·lucinant, subidón musical... (y tan divino él... que no passa el temps per a alguns...)

Maxïmo Park: Esta cansión es nueva... y habla de una chormenta... Doncs l'escoltarem, vaaal...

Blondie: Adolfo Domínguez deia que la "arruga es bella" i en el cas de Blondie, "vella" també ho és... però va valdre molt la pena veure-la en directe! Moment remember i de qualitat!

2 Many DJs: Se'm desperten les arrels valencianes (senyor pirotècnic, ja pot encendre la mascletà) amb moments com aquest... Si a més,fan sonar els Chemical... aaaaaaaais... a ballaaaar!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

He estado viendo tu blog...y en unas actualziaciones antes hay un dibujo de uno que seva de vacaciones y...el dibujo tiene forma de esvastica.....casualidad o ficcion?

Shibuya ha dit...

Uffff pues es verdad... se supone que tenia idea de movimiento, pero no ese tipo de movimiento! Uis... casualidad, ha sido casualidad... uis!
PD: Besos Alice!