dijous, d’octubre 23, 2008

CoSes Que tOthOm hA peNsaT alGunA veGada, peRò Que nO ha eScriT (pOssiBleMent pEr mAndRa)

- Quan més sucre més dolç... De la mateixa manera, quan més sucre, més feliç (sempre i quan tingueu la bàscula i/o el nutricionista més bé apartadets).

- Sempre fareu més cas a un nutricionista que siga jove i estiga bo que a un altre de panxut (és clar, que és un poc improvable aquesta possibilitat).

-Acceptem-ho: l'elasticitat i tamany de la vostra gana de menjar serà inversament proporcional a l'elasticitat i tamany dels vostres pantalons... si no, temps al temps.

- Amb un somriure se us poden obrir moltes portes. Per contra, amb cara de pomes agres teniu tots els númeos perquè us prenguen per segurates (encara que aleshores seríeu vosaltres qui tindríeu la custòdia d'obrir o no les portes).

- L'hora més llarga té 60 minuts... però, ep! la més feliç també... així que espavileu!

- Sempre serà més efectiu penjar un comentari en el Facebook que fer una cadena d'sms entre els amics. Ja sabeu: la pela és la pela i "l@s amig@s de tus amig@s son mis amig@s ... y espias, ¡pues también!"

- Si no sabeu què dir, empaneu-vos: sempre quedareu més interessants i rics d'esperit.

- Si no enteneu allò que us diuen i dieu sí! sí! a tot, correu el perill d'haver de cridar no! no! no! en el moment de la veritat.

- Llei de Murphy per a xiques: Si veieu una cosa a Zara que us agrada i però teniu dubtes, compreu-la! Si us decidiu més tard, veureu que ja no hi és. Una opció seria lligar-se el dependent encarregat dels emprovadors per si la peça encara està penjada per algun lloc, però, és clar, la gran majoria són gais i la cosa està peluda.

- Xiques, casualment, el dia que us poseu una faldilla estreta, serà el dia que més escales altes hi trobareu, més autobusos haureu d'agafar o us aniria genial seure a terra.

- Si algú us veu en un lloc poc recomanable i us fa sentir vergonya, sigueu empàtics i penseu que si us ha vist és perquè coincidíeu en l'espai, no?

- Pensem-ho: No per veure més cerveses serem més atractius, valents, divertits... però almenys ho veurem menys clar.

-I un dubte: Per què considerem si una nit de festa ha donat per a molt en funció de l'olor a tabac que fem? Reflexionem-hi, senyors, reflexionem-hi...