dissabte, de novembre 22, 2008

BeAt mOlT dE BeAT


Una de les bones notícies que m'han arribat des de terres castellonenques és que tenim un nou local per a fer la festa llarga sense haver de marxar a les naus de fora de la city.
Amb el tancament de la Queca ens vam quedar tots un poc fora de cobertura: costa tornar a trobar un local per fer teu, on posen la música que t'agrada, on pugues ballar a gust, on conegues la música de qui punxa i el seu estil abans que sone i tot!
En el meu cas, això es va donar un poc després amb el Beat. Podíem fer la copeta prèvia i calentar motors tranquil·lament (fins i tot demanar una cançoneta o que et pregunten quina cançó vols escoltar, un luxe!) i després ja s'omplia de gent, et feies la sessió d'indiaerobic de rigor i a les 3.30 a casa a fer bondat si no volies agafar carretera i manta i tirar cap a les naus.
Ahir em va arribar la bona nova que el Beat s'expansiona i ocuparà el lloc d'una altra discoteca de 4 a 7. Tindrà tres residents: l'amo del local, i dos xics que punxaven a la Queca... Visca la tornada remember d'un moment com aquell... i que dure per molt de temps!