dijous, de maig 11, 2006


La MaLeTa

Demà ja marxe cap a Girona i encara no tinc feta la maleta. Sempre m'ha costat molt de fer i, això que aquesta és de cap de setmana... però el concepte de "menos es más" mai l'he sabut aplicar a l'equipatge (ni al fet de rumiar sobre coses absurdes i innecessàries, per exemple). Bé, la imatge tampoc no és meua perquè avui crec que necessite tota la concentració: ara estic pensant si em caldrà, o no, agafar eixugacabells...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei boniqueta!!

Passa-ho molt be Per Girona i viu cada moment de la forma més intensa que pugues... mentrestant jo em quedaré disfrutant de les velles amistats...

Petonets de colorets!!

Shibuya ha dit...

VALORACIÓ DE LA MALETA:

a) pes inicial: 9 punts (es podia tancar i alçar sense dificultats... i sempre hi ha algú que t'ajude a pujar-la a l'estant del tren)

b) pes final: 9 punts (pràcticament el mateix pes de l'anada, perquè els extres els duia a la borsa del coll... què faria sense complements!)

c) Tria de vestuari: 10 punts (preparada per a tot: sol, pluja, vent, casual wear, nitdemambo...)

d) Ús del vestuari: 6 punts (segurament perquè em vaig passar imaginant més situacions de les que en realitat vaig tindre... però em podria sumar un punt per previsora si s'hagueren donat).

e)Utilitat de l'eixugacabells: 20 punts (10 d'Esteban i 10 meus, perquè vaig tindre un petit incident amb les escales emmoquetades de l'església de Sant Fèlix tot just quan acabava de ploure... si és que el que no em passe a mi...)

CONSIDERACIÓ FINAL:

Res no s'aprén si no és a força de practicar. Cal viatjar més

NOTA: Gràcies a tota la colla que va estar intercomunicant-se amb mi per interessar-se pel viatge (preparatius, estada i tornada). Les fotos, prompte, no patiu.