dimarts, de juliol 01, 2008

PeTgArdEn

... Perquè després no digueu que últimament només toque temes musicals... Aquesta entrada la tenia pendent des de fa un temps, i avui li ha arribat el dia (ja sabeu que més val tard, que mai).

Al maig vaig rebre una proposta ben curiosa des de Castelló. La meua amiga Maria, que viatja per la xarxa diàriament molt a sovint per temes seriosos ens parlava d'una proposta de l'Espai d'Art Contemporani de Castelló (EACC).

A l'EACC proposaven crear jardins domèstics... com? adoptant un cossiol (maceta) a la qual identificarien prèviament amb un codi de barres. Aquest cossiol ens el portem a casa, el cuidem com una planta més i tot seria normalíssim si no fos per la particularitat que el cossiol està identificat en un blog (http://www.powerramon.es/petgarden/) on el pare o mare adoptius poden penjar fotos de la criatura, fer comentaris, organitzar quedades amb altres criatures castellonenques...

Els meus amics Enric i Maria van adoptar dues plantetes: Alqueria i Vinila Dro que són amics i residents a Castelló encara que Vinila Dro, com explica al blog, és un supervivent d'un vell vaixell ucranià... però no hi ha res com el clima castellonenc per a obrir la paradeta i crear germanor amb altres plantetes.

Si us ha molat la idea, podeu trobar més cosetes a aquesta pàgina: http://www.realego.es/atomishgarden/esp/instalacion.htm

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a tú

http://es.youtube.com/watch?v=17FhuuedK0I
Vaig a doptar una planta.
cuida't

Anònim ha dit...

a i esta

http://es.youtube.com/watch?v=-r7w4vUmww4&feature=related