dijous, de febrer 07, 2008

hAppY PiLls, SenSe reCepta mèDica

Qui no ha tingut un mal dia, no s'ha trobat bé (física o mentalment), s'ha disgustat per alguna cosa o ha tingut un moment d'estar en Stand by o encara pitjor... ha tingut un moment d'estar en Off?

A partir d'ara, hi ha una solució per aquests contratemps. Per exemple, podem atacar el retard per culpa del trànsit amb "carreteres"ensucrades; els mals d'amors a força de mossegades a "cors de préssec"; les protestes del jefe amb "dentadures de dràcula" que l'emmudisquen; la síndrome premenstrual amb "coca-coles", "núvols","cucs de colorins", "móres" o "boles de xocolate" i fins i tot ensordir les paraules dels impresentables a força de "Peta-zetas"... aiiiiiiiiis, quanta nostàlgia de la infantesa tancada en una tenda!

Al carrer Arcs, 6 de Barcelona, (prop de la catedral ) hi ha aquesta curiosa "farmàcia" de llepolies anomenada Happy Pills. M'encanta la idea de considerar públicament i sense complexos les llaminadures com un remei a qualsevol dolència, pena o mal dia, així que done la meua més sentida enhorabona als creatius. Els envasaments també són de nota: les bossetes de plàstic tristes i anònimes han segut substituïdes per farmacioles i flascons amb tota classe de prescripcions...

Així que contra el malhumor, els dolors i les etapes decaigudes... unes pastilletes, per favor!