dissabte, de febrer 16, 2008

XIII MiniFestiVal de MÚsiCa IndEpenDenT

Aquest cap de setmana toca moviment... Bé, últimament, tots els meus caps de setmana em venen amb alguna cosa a sota del braç :) però, ja que estem a Barcelona, s'ha de mirar què ofereix la ciutat.

Avui, per exemple, aniré al Minifestival de Música Independent http://www.minifestival.net/. Ara van per l'edició que fa tretze i la cosa no pinta malament. Com dic jo sempre, les coses menudes, de vegades, poden arribar a ser grans i aquest festival va nàixer d'aquesta manera.

Al 1995, els responsables del fanzine Miracles for Sale van decidir organitzar el primer festival sense quasi presupost. La idea era portar a Barcelona bandes que els semblaven interessants, al marge de si tenien repercussió popular o no. Enguany, a banda d'altres activitats, com ara una exposició sobre Aviador Dro, actuen el cantautor nord-americà Damien Jurado, els catalans Polandsonora (els únics que em sonen), Le Pianc, Animic... i alguns més que segurament ja no podré veure perquè hi ha més coses per fer. Bé, ja contaré què se cou per allà. Bon finde!