dissabte, de desembre 29, 2007

VuELveee a cAsA vueLVeeee...

Enguany, la tornada a casa ha tingut un poc regust a anunci recalentat de El Almendro, però la veritat és que a mi me mola :)

Han segut uns dies de veure gent (i posar-nos tots al dia); de buscar regals d'última hora (amic invisible, si m'has costat de parir!); de tindre a mon pare pul·lulant amb un paper amb les mides de l'habitació per buscar mobles (i de descobrir CASA, com a succedani d'Ikea, soluble i descafeïnada, però igualment aprofitable); de tindre a ma mare donant-me classes accelerades de receptes de cuina per si faig curt de tappers (mamaaaa... te necesitoooooooooo!). Han segut dies de fer tard per enviar una postal nadalenca (tot i que la vaig fer després de trobar la pàgina proreis http://www.yosoydelosreyesmagos.com/); de passar-me enviant sms però de no haver telefonat ni a la meitat de persones que hauria de trobar (Estela, a tu per fi t'he trobat, guapa!); de tenir un poc el corasón partío com deia el Sanz, i enyorar-me de Barna, els meus amics d'allà i la meua nova habitaci; de descobrir que puc fer un plat per a nou persones (que aquesta nit tenim sopar de l'amic invisible, prepareu-vos!); que hi ha més vida després del festivalito; que se pot sobreviure al tràngol d'haver de fer de raïm amb globus i que te'ls reventen mentres sonen les dotze campanades... i que açò de fer el quadre ja em ve de família (sinó vegeu el video de la meua cosina).

Bé... si no me connecte abans que acabe 2007, us desitge que acabeu bé les festes, que tingueu bones digestions i que comenceu amb bon peu l'any... Que Déu ens pille confessats i amb el bicarbonat a mà!